RIVACASE 8408 – органайзер для електричних дрібничок

Деякий час назад у нас на ресурсі виходив огляд органайзера від RIVACASE що орієнтований на зберігання та транспортування різноманітної дрібної техніки – від TWS-навушників до електробритв і тому подібних речей. В цьому огляді подивимося на ще одну подібну пропозицію та при цьому в дещо іншому форматі. Наскільки вдалим він вийшов та чи вартий уваги?

Замість вступу

Про те, чому я приділяю найбільше уваги сумкам та рюкзакам саме RIVACASE я писав у огляді за посиланням вище. Головна теза – чудові результати за підсумками тривалого терміну особистої експлуатації. Кожен продукт бренда – грамотна інвестиція на роки в річ яка не підведе. Але не будемо повторювати пройдений матеріал – свого часу розширений підсумок зроблено за цим посиланням. Знайомтесь, а ми поки йдемо далі.

Гарним форматом для транспортування різноманітних електронних дрібничок виявився футляр RIVACASE 8407, про який вже було сказано в ЛІДі. Якщо даний формат – це не для вас, тоді радимо звернути увагу на іншу, не менш цікаву модель – 8408. Чому? Про це читайте далі.

Повна версія огляду