RIVACASE 8068 (Black) Bundle – твій комплект чемпіона!

Отже, маємо цікаву пропозицію для користувачів з активною життєвою позицією – місткий рюкзак для поїздок і не лише + спортивна пляшка на 750 мл. Як змінює наявність її враження від самого рюкзака, та чим ще цікавий даний комплект?

Замість вступу

Почнемо з того, що ця модель рюкзака передусім орієнтована на транспортування/зберігання ноутбука з дисплеєм до 15,6 дюйма. Нічого таємного в цьому нема, адже RIVACASE – бренд, один з напрямків діяльності якого – саме виробництво рюкзаків під ноутбуки. Однак у випадку з моделлю 8068 – це чудово продуманий баланс між ноутбучним рюкзаком та рюкзаком під поїздки. В кінцевому підсумку, користувач отримав не лише зручний засіб транспортування ноутбука, але загалом місткий рюкзак, в який влізе чимало корисного, в тому числі під згадані вже подорожі.

Кілька слів щодо пляшки. Точної назви на ній не вказано, але логотип RIVACASE свідчить про те, що маємо справу не з продуктом стороннього виробника. Загалом пляшка виглядає на своєму місці, і є непоганим бонусом до даної моделі рюкзака. Вдалим форматом біля відповідного відсіку виглядає петля – це і свого роду "страховка" для більш надійного розміщення пляшки (і не лише штатної), а ще - взявшись за цю петлю, ви, таким чином, можете переносити свій RIVACASE 8068 (Black) Bundle. Звичайно ж, в останньому випадку все залежить від умов та обставин, але за необхідності така можливість передбачена, і особисто моє враження однозначне: "Має місце бути"!

Повна версія огляду