Ідеальний рюкзак для походу на роботу і не тільки | EDG Group

 

Серія рюкзаків Alpendorf складається з трьох моделей: для 14-дюймових, 16-дюймових і 17-дюймових ноутбуків. Рюкзаки чорні, мають світловідбивну смужку на додатковій кишені посередині рюкзака – дуже крута фішка, яка не лише полегшує доступ до кишені, а і значно збільшує рівень вашої безпеки в темний час доби – водії завчасно і чітко бачитимуть вас у світлі фар. Особливо актуально взимку, коли темнішає досить рано, і у туманну погоду.

Зовнішній матеріал рюкзаків - поліестер з використанням переробленого пластику. rPET, ПЕТ або поліетилентерефталат. Для створення одного такого рюкзака в середньому потрібна кількість пластику еквівалентна вісьмом, дванадцятьом і чотирнадцятьом півлітровим пляшкам. Тож придбавши такий рюкзак ви не лише отримаєте якісний і практичний продукт, а і подбаєте про довкілля.

На виході отримуємо цупкий і дуже надійний матеріал. Він є водовідштовхувальним. Комбінація внутрішнього поліестеру та зовнішнього ПЕТ-поліестеру є запорукою того, що всі ваші цінні речі будуть у безпеці попри сніг і дощ.

Спереду рюкзака присутні маленька та середні кишені. Вони гарно підійдуть для дрібниць і речей, які ви хочете тримати напохваті, не витрачаючи час на розкопки в основному відділені.

Рюкзак має дві бічні кишені відкритого типу – для невеликих парасольок та вузьких ємностей для рідини - пляшок або термосів.

Плечові ремені рюкзака оснащені м'якими вставками та сіточкою. Така конструкція не тиснутиме на плечі, не натиратиме і ви будете менше пріти у спеку. Спинка також містить цупку внутрішню підкладку, аби вміст вашого рюкзака не впирався у спину та не муляв. Підвішувати рюкзак, або ж тримати його одною рукою ви можете за простору петлю-ручку зверху аксесуара.

Рюкзаки колекції Alpendorf мають один великий основний відділ. Внутрішня частина усіх відділів рюкзака обшита стильним блакитним поліестером. В основному відділі знаходимо невелику кишеню для документів, гаманців, павербанків та інших подібних речей, які вимагають безпечних умов, але водночас повинні знаходитися під рукою.

Більша кишеня на гумці виконана з м'якого неопрену та обшита поліестером. Саме вона і призначена для основного пристрою користувача - ноутбука. Підвісна конструкція кишені не дає девайсу контактувати з долівкою та поверхнями. Завдяки невеликому простору між дном рюкзака і цією кишенею, торець і кути ноутбука не вдарятимуться, коли ви ставите речі. Пристрій наче зависає у повітрі всередині рюкзака.

У найбільшій моделі рюкзаків Alpendorf на 17 дюймів відділ для ноутбука винесено окремо. Внизу знаходимо щільні подушечки. В цьому рюкзаку ваш 17-дюймовий агрегат почуватиметься впевнено та надійно.

Закривається основний відділ за допомогою двох надійних пулерів - тож ви можете не хвилюватися що ваша блискавка порветься або вийде з ладу. Подвійні пулери є також на наступному меншому відділі.

Відомою рисою продукції Rivacase є система керування ременями. У лінійці рюкзаків Alpendorf ця фішка виражена в липучках на кінцях регулювальних ремінців. Налаштувавши наплічники на потрібну ширину ви можете змотати та закріпити кінці на липучках. Така функція зробить ваш зовнішній вигляд більш упевненим, а ви будете почувати себе комфортніше, коли в активному русі містом у вас нічого не висить і не теліпається.

До речі зазвичай на продукцію Rivacase надається стандартна гарантія терміном на 2 роки.

Серія рюкзаків Alpendorf – це оптимальний варіант для буденних перегонів містом, коли ви не знаєте чи потрібно вам взагалі брати сьогодні з собою рюкзак. З ним ваші пристрої будуть у безпеці, у нього ви зможете покласти запасний одяг, документи, ключі, книги абощо. Ще й про запас лишиться місце – якщо ввечері згадаєте, що не купили хліб.

Рефлекторна блискавка для безпеки пересування у сутінках, додаткові кишені з надійними пулерами, м’яка кишеня для безпеки лептопа, система керування ременями, елементи, які покращують комфорт від використання та знімають тиск з плечей, і звичайно еко-френдлі матеріали.

Рюкзаки Alpendorf – це ідеальний баланс між компактністю та місткістю. Необхідний атрибут для походів на роботу, який задовольнить усі потреби сучасного містянина. Стриманий зовні та елегантний всередині. Вам лишається тільки обрати розмір.